Art of Living, Rosmalen wordt verplaatst

4 jaar ago · · 0 comments

Art of Living, Rosmalen wordt verplaatst

Het event Art of Living in Rosmalen zal, i.v.m. beperking van de verspreiding van het Coronavirus, verplaatst worden. De datum is nog niet bekend maar zal binnenkort gecommuniceerd worden. Homesign zal op de nieuw geplande datum met haar beursstand diverse excellente villa’s onder de aandacht brengen.
Zodra we de nieuwe datum van de Art of Living-organisatie ontvangen hoort u van ons!

Read more

Interesse voor villa’s @Excellent Woonbeurs Maastricht

4 jaar ago · · 0 comments

Interesse voor villa’s @Excellent Woonbeurs Maastricht

Tijdens de Excellent Woonbeurs in Maastricht 24, 25 en 26 januari 2020 toonden veel bezoekers interesse in de door Homesign gepresenteerde villa’s. Ook het concept om bestaand vastgoed alle aandacht te geven die het verdiend werd door velen onderschreven. Wilt u meer weten over Homesign en de presentatie en promotie van bestaand vastgoed bel ons gerust 0492-555237.

Read more

Homesign presenteert villa’s op Excellent Woonbeurs januari 2020

4 jaar ago · · 0 comments

Homesign presenteert villa’s op Excellent Woonbeurs januari 2020

Homesign presenteert enkele zeer bijzondere en luxueuze villa’s op de Excellent Woonbeurs in Maastricht.

De stand van Homesign mag altijd op een grote belangstelling rekenen van bezoekers. Ook op de Excellent Woonbeurs in Maastricht verwacht Homesign kijkers te trekken voor de prachtige woningen die daar gepresenteerd zullen worden.
Wilt u meer weten van een van de gepresenteerde villa’s?
www.Geldropseweg-Helmond.nl
www.Villaspainforsalec.om
www.Eemnesserweg-Blaricum.nl
www.Spechtlaan-Best.nl

Ook wordt het landhuis aan het Gelders Hoofd in Empe (gelegen aan de rivier de IJssel) in de kijker gezet. Dit pand is zeer recent in onze portefeuille gekomen. De dedicated website wordt momenteel gemaakt. Maar wilt u meer weten bel ons gerust voor meer informatie of het plannen van een bezoek.

Gelders Hoofd 6, Empe

Read more

Presentatie bijzondere panden op Excellent Woonbeurs 2019

4 jaar ago · · 0 comments

Presentatie bijzondere panden op Excellent Woonbeurs 2019

Homesign biedt alternatief voor een inspirerende verkoop door een perfecte maatwerkpresentatie van bijzondere panden op de Excellent Woonbeurs #Rotterdam. Van donderdag 28 november tot en met zondag 1 december 2019 stond Homesign met haar stand op de Excellent Woonbeurs. Vele bezoekers waren geinteresseerd in het presentatieconcept en de panden die op dit moment onder de aandacht worden gebracht. Bent u geinteresseerd bel gerust naar 0492-555237. 

Read more

Art of Living-event maart 2019

5 jaar ago · · 0 comments

Art of Living-event maart 2019

Homesign nam deel aan de eerste editie van het Art of Living-event; hét woon- en lifestyle event waar high end particulier en professional tot elkaar komen van 28 tot en met 31 maart 2019 in het Autotron Rosmalen. De beursstand werd druk bezocht. We hebben bezoekers geïnformeerd over onze werkwijze en waarom onze aanpak anders is dan die van makelaars.

Read more

5 jaar ago · · 0 comments

Nieuwe site Homesign

De verkoopformule voor het promoten van bestaand vastgoed (woningen zowel als bedrijfsvastgoed) waarbij actief en maatwerkgericht gewerkt wordt naar de best mogelijke presentatie die breed onder de aandacht wordt gebracht en waar de potentie van het object optimaal in beeld wordt gebracht, was voorheen bekend onder de naam Et Regnum. Door buitenlandse vragen en aandacht is intern besloten de naam Et Regnum niet langer te voeren maar voortaan over Homesign te spreken. We zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat de site Homesign online is.

Read more

Excellentbeurs 2018

8 jaar ago · · 0 comments

Excellentbeurs 2018

Van 25 tot en met 28 oktober 2018 stond Homesign met een beursstand op de Excellentbeurs in Rotterdam. Bij regelmaat werd gevraagd; zijn jullie makelaar? Nee dat zijn we niet maar we weten wel woningen te verkopen. Wij zijn van mening door een woning aan te bieden op z’n potentie dat dit meer oplevert dan dat de prijs wordt verlaagd. We spraken met geïnteresseerden die een huis al langer in de verkoop hadden staan en zich afvroegen hoe zij dit proces kunnen versnellen. Homesign heeft diverse vervolgafspraken gemaakt met woningeigenaren die een alternatief zoeken voor de wijze waarop hun pand nu in de verkoop staat. De interesse van beursbezoekers werd verder gewekt door de presentatie van enkele villa’s die Homesign op dit moment promoot.

Read more

Event Happening at the House

8 jaar ago · · 0 comments

Event Happening at the House

Homesign presenteerde zich samen met diverse partners op het gebied van interieur, kunst en fashion zondag 12 november 2017 op het event Happening at the House in de sfeervol ingerichte brandstore van House of JAB by Verstappen, Burgemeester van Houtlaan 4 A in Helmond.
Onder het genot van culinaire hapjes en drankjes is het een sfeervolle middag geworden met interieur, art, fashion, lifestyle en gastronomie.

Read more

Next posts