Uw verkoop in handen van onze specialisten

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Carlo van Kuijck en ik ben circa 30 jaar geleden gestart met mijn eigen bedrijf, Archisign. In binnen en buitenland staan we bekend als hét bedrijf voor de presentatie van architectuur en promotie van vastgoed. Elke dag ervaar ik weer hoe belangrijk goede presentatie is. Ook voor woningen, met name moeilijke niet alledaagse panden die te koop staan. Deze woningen zijn vaak onderbelicht, krijgen te weinig aandacht en de verkoopresultaten blijven uit met als gevolg dat voorgesteld wordt de verkoopprijs te verlagen.

Team Homesign, onderdeel van Archisign, bestaat uit een team van professionals op het gebied van strategische verkoopmarketing, communicatie, presentatie en verkoop. Zij laten zien dat met een uitmuntende presentatie en een goede verkoopstrategie uw woning sneller verkocht kan worden. De expertise van het team Homesign reikt verder: bouwkundigen, vormgevers en designers weten uw woning aansprekend in beeld te brengen. Denk hierbij aan VR, social-media-marketing, brochures tot aan een maquette van uw woning. Homesign maakt alles in eigen huis.
Degene die met ons al zaken hebben gedaan hebben ervaren dat we – uw belang vooropgesteld – tegen de stroom in en out-of-the-box denken.

Homesign samenwerkingspartner(s):

Homesign werkt graag samen met anderen om tot het beste resultaat te komen. Hier tonen we u enkele partijen waarmee we samenwerken o.a.:

Excellent Magazine

Art of Living

ENGEL & VÖLKERS

Zoek je werk of een stageplek?

Maak dan een korte beschrijving waarom jij denkt dat je bij ons op de juiste plek zit en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Stuur een mail naar info@homesign.nl en stuur je cv mee. We nemen binnenkort contact met je op.