Image

Wat is er nodig om een woning effectief te verkopen?

Niet alleen via internet maar juist ook een fysieke exclusieve brochure met aansprekende teksten, excellente foto’s en verhelderende plattegronden is uitermate belangrijk in de presentatie van uw woning. Deze verkoopbrochure kan eventueel in meerdere talen voor u worden verzorgd.

Een boekwerk om trots op te zijn, wat u graag deelt met uw vrienden en familie.

Op het internet is uw woning één van duizenden. ​Om de aandacht van potentiële kopers te krijgen, moet uw woning boven de rest uitsteken. Homesign levert uitsluitend maatwerk, zodat uw woning opvalt tussen de vele standaard advertenties.

Een aanpak waar wij niet wachten op een koper, maar waar wij juist een koper zoeken. (Bijvoorbeeld bij beursdeelname en events, wij zijn waar uw koper zich bevindt).

Een campagne afgestemd op wensen en de belevingswereld van de doelgroep.

Onze scope rijkt verder, wij denken internationaal wanneer de woning daarvoor geschikt is.

Met virtuele impressies en verbouwingsideeën brengen wij de meest geschikte/aansprekende gebruikstoepassingen in beeld. Zo kijken uw kopers verder dan de huidige situatie.

Alle mogelijke vormen van fotografie en video waarbij we uw woning en individuele ruimtes optimaal in beeld brengen. Denk hierbij aan 360 graden fotografie, VR-modellen, drone fotografie enzovoorts.

Image
Image

Overweegt u uw woning zelf te verkopen?
Staat uw woning al te lang te koop?
Wij zijn geen makelaar maar weten uw woning wél te verkopen.

Wij brengen de kansen en mogelijkheden van uw woning in beeld en weten op deze manier potentiele kopers wel te inspireren.
Sterktes van de woning worden optimaal belicht en zwaktes worden omgezet naar pasklare oplossingen. Zo laten wij uw woning zien zoals de koper deze graag zou willen zien.

Hoe maak ik een pakkende beschrijving voor mijn woning?

Bij de beschrijving van uw woning begint u het liefst met iets wat de aandacht trekt. Bijvoorbeeld de unieke locatie of de belangrijkste kwaliteiten van de woning. De eerste zinnen worden namelijk het vaakst gelezen. Zorg daarom ook voor soepele en hapklare zinnen. Probeer daarnaast lange alinea’s te vermijden, deze worden vaak overgeslagen.

Lees verder
Image
Image

Waar moet ik op letten bij woningfotografie?

Mooie foto’s zijn misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van een goede advertentie. Vooral de eerste foto is erg belangrijk, deze bepaald of potentiële kopers er op klikken of niet. Het doet ons daarom pijn wanneer we een slechte eerste foto zien. Een slechte belichting of een verkeerde hoek kan er voor zorgen dat u een groot deel van uw potentiële kopers mis loopt.

Lees verder

Gebruik a.u.b. op de pc/laptop de pijltjes links boven in de video om rond te kijken of gebruik uw vingers om het beeld te bewegen als u de video op uw mobiele smartphone bekijkt.

Voorbeeld 360 graden tour

Wat zijn de voordelen van 360 graden beelden?

Met 360 graden fotografie krijgen potentiële kopers een beter beeld van de woning. Dankzij de 360 graden foto’s kunnen uw potentiële kopers vanaf het punt waarop de foto is genomen rondkijken en de ruimte ervaren alsof ze er zelf staan. Deze nieuwe dimensie geeft een beter beeld op de afmetingen van de woning. Dit soort foto’s worden steeds vaker gebruikt.Vooral omdat dit de mogelijkheid biedt om snel meerdere woningen vanuit één locatie te bezichtigen.

Lees verder

Wat is de kracht van (3D) impressies

Vooral bij wat oudere bestaande woningen is het lastig om door de huidige situatie heen te kijken. U heeft wat fantasie nodig om de mogelijkheden voor renovatie en restyling te zien. Impressies maken het mogelijk om een woning digitaal in te richten. Dit is ideaal voor woningen die op het eerste oog weinig aantrekkelijk zijn door veroudering of leegstand. Ook woningen met een lastige inrichting kunnen zo beter worden gepresenteerd.

Lees verder

Voorbeeld video Homesign

Waarom moet ik een woningvideo toevoegen?

Foto’s zijn belangrijk voor uw advertentie, maar hebben wel een aantal beperkingen. Zo kunnen ze maar één beeld tegelijk laten zien. Met een woningvideo geeft u kijkers in een rap tempo inzicht in uw huis. Daarnaast zorgt een woningvideo ervoor dat uw woning opvalt tussen alle andere te koop staande woningen. De kans dat kopers uw woningvideo nog herinneren is simpelweg groter. Uit statistieken blijkt dan ook dat advertenties met een woningvideo vaker en langer bekeken worden.

Lees verder
Image

Wat is de snelste manier om mijn huis te verkopen?

De snelste manier om een huis te verkopen is hem goedkoop aanbieden. Veel marktpartijen die werken met courtage en daarom het liefst zo snel en zo veel mogelijk woningen willen verkopen, adviseren dan ook vaak om de vraagprijs te verlagen. Dit komt nog regelmatig voor, aangezien de presentatie en promotie van de woning niet goed geregeld is, is de kans ook kleiner dat de woning verkocht wordt.  

Lees verder
Image

Hoe bereik ik potentiele kopers?

Door uw woning enkel en alleen op Funda te plaatsen? Wij denken van niet.

Lees verder
Image

Carlo en Hanny

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

Homesign voor een effectieve verkoop en een inspirerende aankoop.

+31492555237 Contact details