Image

Waarom kiest u voor Homesign?

Homesign gaat verder waar anderen stoppen. Wat mooi is, moet geëtaleerd worden. Onze etalage reikt verder dan u gewend bent. In onze marktbenadering maken we niet alleen gebruik van standaard middelen om woningen onder de aandacht te brengen, maar maken we gebruik van diverse doeltreffende verkoopkanalen.

Met inzet van social media, event marketing en maximale online vindbaarheid weten wij uw woning optimaal onder de aandacht te brengen. Zo is een dedicated website in meerdere talen is volgens ons erg belangrijk. Wij denken namelijk groter, breder en out-of-the-box. Alles voor de verkoop van uw woning!

Hierin gaan wij verder dan de huidige marktpartijen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Homesign onderscheidt zich door:

Maatwerk leveren: Wij geloven in authenticiteit in plaats van standaardisatie. Bij ons treft u dan ook geen standaard oplossingen aan, alles wordt bij ons op maat gemaakt naar uw verkoopwensen.

Focus op kwaliteit in plaats van kwantiteit: Anders dan onze concurrenten richtten wij ons op échte kwaliteit, een eenvoudige presentatie kunt u namelijk zelf ook verzorgen.

  • U heeft het idee dat uw woning extra aandacht behoeft
  • U begrijpt dat uw woning verkopen een serieuze opgave is
  • U weet dat uw woning op Funda slechts één van de tienduizenden is
  • U weet dat er meer mogelijkheden zijn om uw woning onder de aandacht te brengen
  • U weet dat huidige marktpartijen nauwelijks onderscheidende promotie aanbieden
  • U heeft er weinig vertrouwen in dat er op korte termijn een serieuze koper langskomt

Homesign gooit een steen in de vastgoedvijver door een alternatief te bieden voor de traditionele makelaardij. We zijn geen makelaar, wél verkopen we woningen.

We richten ons op woningen die behoefte hebben aan extra aandacht voor de verkoop.

Persoonlijke aandacht: Wij geloven in echt persoonlijk contact. Bij ons staat uw verkoopwens centraal.

Verkoopresultaat:

Wij richtten ons op het verbeteren van uw woningpresentatie en het optimaliseren van uw verkoopaanpak. Het vaak geboden alternatief bij tegenvallende verkoopresultaten – het verlagen van de vraagprijs – is voor ons én voor u geen oplossing.

Promotievideo Homesign  and later on the company brochure

Bestaande woningen worden te vaak aangeboden zoals de huidige gebruiker deze gebruikt of achterlaat. Homesign vergroot de verkoopkansen door de woning zo te presenteren dat deze de potentiële koper wel zal inspireren. Voor een presentatie die écht opvalt tussen de massa heeft u op maat gemaakte promotiemiddelen nodig. Uw woning moet boven op de stapel liggen en met veel overtuigingskracht gepresenteerd worden.

Homesign brengt de mogelijkheden in beeld, geeft invulling aan lege ruimten en weet de juiste woonbeleving te creëren. Wat mooi is, wordt optimaal in beeld gebracht. Wat verbeterd kan worden wordt virtueel vertaald in aansprekende beelden. Zo doet Homesign er alles aan uw woning optimaal in beeld te brengen en uw potentiële koper te verleiden.

Hierin is maatwerk leveren onze grootste kracht.

 Ons motto: Aandacht krijg je door aandacht te geven!

Image

Carlo en Hanny

Contact with our Agent

Homesign voor een effectieve verkoop en een inspirerende aankoop.

+31492555237 Contact details